Manus

Röstbankens copywriters har många års erfarenhet av manusarbete i olika former. Manus som hörts i stora tv och radioproduktioner, både raka reklambudskap och dialoger. Vi levererar också gärna manus till presentationsfilmer, telefonsvarare, E-Learning och podcasts. Vad behöver du hjälp med? Kontakta oss på mail eller telefon så börjar vi spåna fram en idé.

Leverans inom 24 timmar

Röstbanken har både egna copywriters och ett stort nätverk av samarbetspartners. Det gör att vi kan garantera leverans av ett manusförslag inom 24 timmar.

Radioreklam

Våra copys ligger bakom några av Sveriges mest kända radioreklamer och vi tar gärna fram både idé och text.

Reklamfilm

Manus till reklamfilm kräver fingertoppskänsla. Vi har stor erfarenhet av att förstärka och förtydliga reklamfilmer genom bra manus.

Presentationsfilm

Oavsett om det är ditt företag eller din produkt som ska presenteras så är det viktigt att verkligen få fram det viktigaste. Vad vill du verkligen säga? Vi hjälper dig.

E-Learning

Manus till utbildningar behöver vara både informativa och intressanta. Vi löser det.

Podcasts

Detaljmanus eller stolpar att förhålla sig till? Manus till podcasts kan se väldigt olika ut. Vi ser till att det funkar.

Översättning

Vi jobbar med ett stort antal översättare som löser din översättning till de flesta språk.

Offertförfrågan

Vill du anlita Röstbanken för ett manusjobb? Skicka en offertförfrågan och beskriv vad du vill ha för manus och vad det ska användas till för kanaler, så återkommer vi inom kort med en prisbild och för att bolla idéer.